Care sunt tricourile tale preferate?

Cu toții ne dorim să putem ieși din tipare din când în când și să purtăm ceva complet nou. Unii dintre noi înclinăm spre un look mai discret, în timp ce alții sunt mai dispuși să experimenteze cu haine mai îndrăznețe, atât din punct de vedere al croiului, cât și al designului selectat. Deoarece cu toții avem voie să ne exprimăm în orice mod considerăm potrivit, un tricou cu pisici plin de umor este o modalitate de a ieși în evidență din mulțime. De ce? Pentru că sincronizarea este totul și nu se poate spune când putem prezenta o ținută care, în ciuda simplității sale aparente, trimite o declarație puternică.

Poarta ceea ce iti doresti

Cu siguranta, nu este ușor să ne limitam la un singur stil de modă, mai ales când suntem mereu confruntați cu perspectiva atrăgătoare de a încerca ceva nou. Dacă ești genul care ocazional ieși din zona ta de confort, reține că Nanana oferă acum opțiunea de a cumpăra tricouri pline de spirit. Lucrul la care ne referim, desigur, este că este posibil să aveți inscripții pline de umor pe ele, care vă vor face să vă simțiți minunat de fiecare dată când le porți. Mai mult, ori de câte ori le porți în public, oamenii care citesc ce scrie pe ele ar trebui să fie amuzati. Sloganul tricoului cu umor depinde, desigur, de tine si de preferintele pe care le ai, dar nu dai gres nici cu un tricou pentru pisici.

Cum se poate efectua personalizarea?

Simte-te liber să fii creativ cu cuvintele pe care le pui pe haine, atâta timp cât te fac fericit când le porți. Fie că este vorba de un slogan pe care îl folosești frecvent în conversație, de un pseudonim din copilărie sau de un mesaj care să-ți indice poziția în familie (cum ar fi „cel mai bun fiu”), cheia este că te face să te simți în largul tău.

Ideal pentru oricine

Cât de des te trezești zâmbind când treci pe lângă o mare de indivizi care poartă tricouri pline de spirit cu propoziții inteligente în timp ce te plimbi pe stradă? Destul de des, cel mai probabil. Tricourile cu mesaje amuzante create de specialistii in design de la NaNaNa, sunt o anumită modalitate de a te face în centrul atenției data viitoare când ieși in public. Apeleaza aici si nu vei da gres!

Comentarii

Postări populare