Serigrafia este potrivită pentru a păstra vii culorile imprimate

 Pentru cei care își doresc ca hainele lor de la locul de muncă să fie ieșite din tiparele obișnuite, serigrafia este o metodă  prin care pot obține rezultate excelente în acest sens. Pentru culori vii și rezistente în timp, aceasta metodă de imprimare este cea mai sigură și mai eficientă. La Limarom, punem la dispoziție servicii de serigrafie prin care oricine îți poate transforma un șort sau un halat medical într-un articol vestimentar de excepție. Totodată, rezistența imprimeurilor realizate prin această metodă este mult mai mare, iar în timp, acestea nu își vor pierde din frumusețe sau din strălucire. 

Costuri mai scăzute

Unul dintre cele mai mari avantaje ale serigrafiei este faptul că spre deosebire de orice alt procedeu de personalizare, acesta are costuri mult mai reduse. Astfel, cei care până acum nu au avut suficienți bani pentru a personaliza un articole vestimentar, cu siguranță, acum ar trebui să ia în considerare această posibilitate.


Producție mai rapida

Serigrafia nu este un proces care să presupună foarte mult timp, motiv pentru care, toate produsele pe care le dorești vor avea un timp de lucru mai scurt. Astfel, te vei putea bucura de toate articolele pe care ți le dorești într-un timp foarte scurt. Mai mult, timpul de producție mai scurt nu înseamnă un o calitate mai scăzută a produselor finale. Noi, cei de la Limarom, vom depune la fel de mult efort în realizarea produselor tale, pentru ca tu sa ai parte de cele mai estetice uniforme.

Posibilitatea de a realiza un număr foarte mare de produse

Serigrafia ne permite să realizăm un număr foarte mare de comenzi în același timp, motiv pentru care, indiferent de numărul de elemente comandate, acestea vor fi gata într-un timp record. Astfel, poți să achiziționezi cu încredere unele dintre articolele de pe site-ul nostru, pentru că imediat ce vei plasa comanda echipa noastră se va ocupa de cerințele tale.

Culori vibrante și rezistente în timp

Spre deosebire de alte metode de personalizare, serigrafia se distinge prin culorile foarte vii si prin vibranta acestora. Orice articole vestimentar vei alege sa personalizezi așa, va ieși cu siguranță în evidență în orice context. Mai mult, puterea culorilor nu va fi deteriorată în timp de spălările constante sau de purtările la locul de muncă, ba din contră, acestea iți păstrează frumusețea o perioada foarte lungă de timp. Tehnica le permite specialiștilor sa echilibreze perfect culorile și să le redea cât mai conformitate cu realitatea.

Materiale diverse

Serigrafia este o metodă de personalizare extrem de versatilă, astfel încât ne permite să lucrăm pe o gama foarte largă de materiale atât textile, cât și materiale mai puțin prietenoase. Astfel, numărul produselor pe care le putem livra este foarte mare, iar clienții își pot alege varianta preferată dintr-o multitudine de oferte.

Comentarii

Postări populare