Dupa ce criterii alegem o pereche de pantofi sport?

Desi s-a instalat deja sezonul cald, temepraturile de afara inca nu s-au imblanzit asa cum era de asteptat, insa nici hainele groase sau incaltamintea pentru iarna nu mai pot fi purtate, astfel ca aveti un motiv bun pentru a face putin shopping online. In aceasta perioada, designerii ne recomanda sa purtam pantofi sport dama deoarece sunt extrem de flexibili, comozi, iar ultimele colectii care exista pe piata, cu siguranta va vor atrage privirea. Totodata, noile tendinte ne arata ca un astfel de model poate fi purtat cu usurinta la orice tinuta si se integreaza perfect in orice stil vestimentar, incepand cu cel clasic, elegant si terminand cu cel sport.

Modelele acestui sezon

Cu certitudine orice femeie isi doreste sa arate bine atunci cand iese din casa, chiar daca este vorba despre machiaj, coafura, imbracaminte sau incaltaminte, insa cea din urma este adesea considerata una dintre cele mai importante deoarece poate completa perfect o tinuta. Daca va doriti sa fiti in pas cu moda, iar in acelasi timp sa aveti o prezenta remarcabila oriunde veti merge, alegeti pantofi sport dama care sa aiba diverse imprimeuri delicate precum cele florale.

Combinatii de nuante

Deoarece am intrat intr-un anotimp in care culorile reprezinta un must-have, fie ca este vorba despre articole vestimentare, fie despre incaltaminte, este bine ca intreaga garderoba a unei doamne sau domnisoare sa fie cuprinsa de nuante cat mai vii si vesele. 



Daca sunteti mai excentrica, atunci va puteti achizitiona fara griji o pereche de pantofi sport dama cu diverse aplicatii decorative precum sclipici, paiete, perle, aplicatii metalice sau alte modele 3D. Totodata, daca aveti un stil mai clasic, puteti sa apelati la culori sau la combinatii de materiale pentru a va scoate din anonimat tinuta, iar nuantele de nude sau cele tari, pot fi oricand asortate cu altele mai excentrice precum fuchsia, galben, oranj sau verde.

Comentarii

Postări populare