Ochelarii cu camera sunt ideali pentru spionaj

Orice persoana pasionata de tehnologie isi va dori sa aiba parte de cele mai noi gadgeturi, iar aici trebuie sa fie inclusa si o pereche de ochelari ieftini cu camera video, ce poate fi folositoare in diferite momente. 

Exista mai multe modele ale acestui dispozitiv, insa o varianta medie ofera cateva functii mai mult decat decente, incepand cu o camera HD incorporata, cu ajutorul careia imaginile inregistrate sunt foarte bune, iar filmarea se poate face in conditii optime chiar si atunci cand este prea multa lumina sau prea intuneric. Bateria incorporata este una de tip Lithium-Ion, care rezista circa 2 ore la inregistrarea fara intreruperre, in timp ce formatul inregistrarii este avi, astfel ca poate fi urmarit pe orice dispozitiv posibil.

Diferite functii 

O pereche de ochelari ieftini cu camera video pot fi ideali pentru a captura imagini grozave, intr-un
mod discret, fara ca persoanele din jur sa realizeze acest lucru. Pe langa design-ul atractiv al ochelarilor si indeplinirea acestui rol, camera incorporata este potrivita datorita senzorilor incorporati ce ajuta ca inregistrarile sa fie cat mai clare. De asemenea, inregistrarea este efectuata in timp real, fara momente de stagnare sau blocare, iar acest gadget poate fi ideal pentru oricine, incepand de la jurnalisti, la iubitorii de calatorii, la studenti si nu numai.

De unde pot cumpara?


Internetul este plin de astfel de produse, insa cine isi doreste calitate si siguranta ca a achizitionat un gadget de calitate, poate apela la magazinul iUni. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si variaza in functie de caracteristicile modelului, iar clientii au posibilitatea de a comanda direct de pe site, unde se bucura si de transport gratuit prin curier pentru comenzile de peste 499 de lei. De asemenea, toate produsele pot fi testate inainte de a fi cumparate, in showroom-ul din sectorul 3 al capitalei.

Comentarii

Postări populare