De ce sa optezi pentru modele de smartwatch cu android



Tehnologia joaca un rol important pentru fiecare persoana, iar din acest motiv oricine isi doreste sa fie in pas cu ultimele trenduri, avand la dispozitie o sumedenie de gadgeturi din care sa aleaga, foarte cautate fiind in ultimii ani ceasurile inteligente. Exista numeroase modele de smartwatch cu Android, astfel ca poate fi destul de dificil sa se faca o alegere, insa foarte inspirati sunt cei care opteaza pentru iUni, locul ideal unde vor fi sfatuiti de catre angajati bine pregatiti si unde gasesc produse la preturi pentru toate buzunarele.



Usor de folosit

Indiferent de modelul ales, acestea sunt foarte usor de utilizat, datorita ecranelor touchscreen si incorporeaza diferite functii, unele mai folositoare decat altele, toate au acelasi rol, de a usura viata de zi cu zi si de a putea prelua apelurile de pe telefon direct la incheietura mainii. Avand o baterie de circa 400 mAh, aceasta rezista foarte bine pret de cateva zile, in timp ce incarcarea completa se face in mai putin de 4 ore. De asemenea, datele pot fi transmise intre telefon si ceas fie prin intermediul Bluetooth-ului, fie a cablului de date, insa utilizatorii se pot bucura si de cateva caracteristici importante.

 
Cele mai esentiale functii

Astfel, pe langa apelurile si mesajele sau notificarile preluate direct de pe ceas, aceste dispozitive se pot lauda cu camere foto modeste, insa au capacitatea de a le folosi pe cele ale telefonului, exista diferite modele de smartwatch cu Android ce folosesc versiunea incepand de la 4.0 a acestui sistem de operare, in timp ce agenda de 500 de contacte este mai mult decat suficienta. In plus, se pot urmari fotografii, verifica calendarul, reda muzica din telefon, monitorizarea somnului, microfon, speaker, modul antifurt insa exista si functia de pedometru, masurarea batailor pe minut sau cronometru, ideale pentru iubitorii de sport.

Comentarii

Postări populare