Despre procedeul de verificare Pram



Construirea sau modernizarea unei locuinte implica mai multi pasi, astfel ca sunt cateva aspecte esentiale de care orice persoana trebuie sa tina cont, iar una dintre acestea este innoirea retelei electrice, pentru a se adapta la cerintele actuale. Numeroase firme specializate in domeniu ofera serviciul de verificare Pram, fiind modalitatea ideala prin care specialistii se asigura de rezistenta acestora si de evitarea oricarui pericol.

Procedura ar trebui efectuata de companii la fiecare 6 luni, in caz contrar mediul de lucru nu este unul 100% sigur, insa si cei care detin locuinte ar trebui sa faca periodic cate o verificare deoarece nu au nimic de pierdut.



Despre ce este vorba?

Prin procesul de verificare Pram se va avea in vedere ca fiecare priza sa fie analizata, astfel incat sa se asigure buna functionalitate a acestora, iar cei care le utilizeaza sa nu riste sa fie electrocutati. Pe aceasta cale se previn o multime de riscuri, inclusiv incendiile sau stricarea aparatelor electrice folosite in locuinta sau la birou.

Cele mai multe blocuri construite in anii ’90 sau anterior, daca nu au fost renovate intre timp, au reteaua electrica invechita, astfel ca aceasta nu mai poate face fata la numarul de dispozitive folosite in ziua de azi si poate sa cedeze oricand. Daca in trecut nu erau mai mult de 3, 4 aparate electrice in priza, astazi sunt aproape 10 in orice locuinta, iar reteaua ar trebui adaptata in acest sens.


Verificarea

Asadar, in urma unei verificari Pram, specialistii vor pregati un buletin special care cuprinde toate informatiile necesare unei verificari ulterioare, iar acestea includ totul de la conditiile in care s-au facut testele, la aparatura folosita, dar si numele specialistului, precum si locurile in care a facut masuratorile. Pentru cele mai bune servicii oricine poate apela la Pro Constructo, avand la dispozitie o multime de servicii, dar si profesionalism si preturi foarte bune.

Comentarii

Postări populare