Monteazagpl vand doar kit-uri premium

Cei mai multi soferi sunt afectati de faptul ca pretul carburantului se afla intr-o continua crestere, astfel ca se orienteaza catre diferite modalitati prin care sa isi reduca consumul de combustibil. O solutie ideala este apelarea la www.monteazagpl.ro unde se gasesc diferite sisteme ce se potrivesc pe toate tipurile de masini, iar preturile sunt foarte avantajoase.

Distanta parcursa anual

In functie de numarul de kilometri pe care il parcurge fiecare sofer intr-un an, investitia se va putea amortiza mai devreme sau mai tarziu. In schimb, faptul ca pretul pentru un litru de GPL este de circa 2 lei, fata de pretul benzinei de circa 5 lei, ii va influenta pe unii sa mearga in cat mai multe vacante in weekend-uri si in concedii. Tariful mediu pentru o instalatie de la www.monteazagpl.ro este de 500 de euro, suma care se va amortiza in aproximativ 10.000 de km. Aceasta distanta este parcursa de unii in cateva luni, iar de altii intr-un an.

GPL vs. Motor Diesel

Multi soferi se vad pusi in situatia de a alege intre un sistem GPL si un autoturism cu motor Diesel, insa solutia ideala este instalatia, intrucat aceasta este mai sigura si asigura succesul tranzactiei. In schimb, un autotursim Diesel este mai costisitor si dificil de intretinut, intrucat motoarele sunt mult mai sofisticate, dar si mai pretentioase. Motoarele Diesel mai noi impun doar carburant mai costisitor, care sa arda mai bine pentru eliminarea depunerilor, dar si un regim de mers mai turat, care inseamna si un consum mai mare.

Un singur dezavantaj


Sistemele GPL vin cu un singur dezavantaj: faptul ca este nevoie de instalarea lor in portbagaj, fapt care presupune ocuparea unei importante suprafete. In schimb, o solutie in acest sens sunt rezervoarele care vin in locul rotii de rezerva, totul pentru ca soferii sa se bucure de tot spatiul de care au nevoie.

Comentarii

Postări populare