S-a Lansat o noua platforma, E-stabil

Iti doresti sa mergi in vacanta in tara sau in strainatate, insa nu ai gasit inca un loc de cazare pentru toata gasca? Sau pur si simplu vrei sa ajungi intr-un oras strain fiindca esti chemat de la serviciu, dar nu ti-a fost asigurat locul de cazare, astfel ca nu vrei sa platesti din buzunarul tau un hotel costisitor in inima orasului? Acum solutia cea mai buna este oferita de E-Stabil si anume regimul hotelier.

Despre regimul hotelier

Aparut de cateva decenii in Europa, regimul hotelier incepe sa se claseze in topul preferintelor turistilor datorita numarului mare de avantaje promise. Acest sistem permite tuturor sa inchirieze un apartament doar pentru o perioada scurta de timp, de regula de cateva zile, timp in care au parte de conditii foarte bune, iar preturile sunt cu pana la 50% mai mici decat in cazul hotelurilor sau pensiunilor.

In cele mai multe cazuri oaspetii pot fi insotiti si de animalele lor de companie, astfel ca micii prieteni necuvantatori nu mai trebuie lasati acasa pe toata durata lipsei voastre. Conditiile sunt cel putin la fel de bune ca la hotel, fiind disponibile dotari numeroase precum aer conditionat si masina de spalat in majoritatea cazurilor, dar si baie si bucatarie proprie, cea din urma fiind perfecta pentru cei care nu sunt dispusi sa mearga la restaurant pentru fiecare masa.


Cu toate acestea, regimul hotelier nu este destinat celor care prefera serviciile oferite de hoteluri, precum camerista, room service, receptie, deoarece acestea sunt inexistente in cazul regimului hotelier, aspect care pentru unii reprezinta un avantaj, iar pentru altii un dezavantaj. Adesea apartamentele inchiriate asigura si un loc de parcare gratuit, in timp ce pretul final include orice dotare ce poate fi utilizata fara tarife ascunse, spre deosebire de aerul conditionat sau internetul, care in cazul unelor hoteluri se taxeaza separat.

Comentarii

Postări populare